Filysium Oy & Savonian yTiimi yhteistyöhön – Megatärskyt

Share this post

Jälleen ihan huikeita yhteistyöuutisia! Kävin viime viikolla Savonia-ammattikorkeakoululla tapaamassa yTiimin opiskelijoita. Kyseessä siis joukko eri alojen opiskelijoita, joiden opinnoissa korostuu yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen. Ihan mahtavia nuoria.

Tavoitteenani oli mennä esittelemään yTiimin opiskelijoille yrityksemme toimintaa ja samalla kartoittaa potentiaalisia yhteistyömahdollisuuksia ensi kevään Megatärskyihin liittyen. Olemme kerran aiemminkin tehneet yhteistyötä silloisen yTiimin kanssa pari vuotta takaperin ja kokemukset olivat positiivisia, joten olin toiveikas, mutta samalla kuitenkin hieman jännittynyt. Minkälainen vastaanotto olisi luvassa ja kuinka ajatuksiini yhteistyön tiimoilta suhtauduttaisiin?

Aloitin presentaationi esittelemässä itseni ja yritykseni – kuka olen, mitä teemme ja miksi. Kävin hieman läpi Megatärskyjen historiaa ja tulevien messujen agendaa sekä sisältöä. Lopuksi esittelin ajatuksiani erilaisista yhteistyömahdollisuuksista liittyen mm. messujen myyntiin ja markkinointiin, tapahtumapäivän avustaviin tehtäviin ja niin edelleen. Tämän jälkeen opiskelijoilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä ja niitä tulikin ilmoille mukava määrä. Kysymysten läpikäymisen jälkeen olikin sitten aika selvittää, ketkä opiskelijoista olisivat kiinnostuneita lähtemään mukaan yhteistyöhön – vai olisiko kukaan. Yhteistyö tulisi koskemaan tässä vaiheessa messupakettien myyntiä ja mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa messuvierasmarkkinointia sekä tapahtumapäivinä avustamista. Näistä kuitenkin sovittaisiin vielä erikseen myöhemmin.

Siinä vaiheessa, kun heidän opettajansa pyysi vapaaehtoisia nostamaan kätensä, niin syke oli varmaan lähempänä kahtasataa. Toivoin, että pari kättä nousisi, sillä apukäsille olisi aidosti tarvetta – liidejä, eli potentiaalisia näytteilleasettajia, on reilusti enemmän kuin ehdimme kollegani Ossin kanssa keskenämme kontaktoimaan. Lopputulos oli mykistävä ja veti äärimmäisen nöyräksi. Käsiä nousi ylös peräti 12 kappaletta.

Muokkaus: jälkikäteen tiimiin liittyi vielä yksi opiskelija – tervetuloa mukaan, Kirsi!

Savonian yTiimin opiskelijat; Arto, Elias, Hilppa, Jatta, Jonna, Joonas, Juuli, Kirsi, Mia, Miina, Mira, Timo ja Vilma aloittavat yhteistyön kanssamme marraskuun ensimmäisten viikkojen aikana. Tervetuloa mukaan tiimiin!

PS. Mikäli harkitset vielä osallistumista messuille näytteilleasettajan roolissa ja haluat osaltasi olla tukemassa näitä mahtavia nuoria ja tulevia yrittäjiä, niin voit tehdä sen käyttämällä ilmoittautuessasi oheista linkkiä. Tilitämme linkin kautta tulleiden tilausten osallistumismaksuista reilun siivun yTiimin yhteiseen kassaan. Tuetaan yhdessä nuorta yrittäjyyttä! ?

>> yTiimin ilmoittautumislomake <<

Terveisin,
Sami S

Lisätietoja antavat:

Sami Sytelä, CEO & Founder, Filysium Oy – Puh. 044 208 0847 | sami.sytela@filysium.com

Miina Tikkanen, Tiiminvetäjä & opiskelija, Savonian yTiimi – Puh. 044 342 4753 | miina.tikkanen@filysium.com

Yhteistyössä

yTiimin esittelyvideo