Yhteistyössä RecRight ja Pohjois-Savon TE-toimisto – Megatärskyt

Share this post

RecRight-rekrytointijärjestelmällä tehoa rekrytointiin

RecRight on yksi Suomen tehokkaimmista ja käytetyimmistä rekrytointijärjestelmistä. Olemmekin innoissamme voidessamme ilmoittaa, että saamme järjestelmän käyttöömme ensi kevään Megatärskyille!

RecRight mahdollistaa messuvieraille avoimena olevien työpaikkojen hakemisen helposti ja käyttäjäystävällisesti – myös mobiililaitteilla. Näytteilleasettajamme puolestaan saavat hakemukset kätevästi yhteen järjestelmään, jonka kautta onnistuu näppärästi myös hakijaviestintä. Tehokasta ja vaivatonta!

Parasta asiassa on se, että yhteistyökumppanimme tarjoaa yhden perusilmoituksen kaikille näytteilleasettajillemme täysin maksutta Megatärskyjen ajaksi. Me puolestamme huolehdimme ilmoitusten julkaisuista asiakkaidemme puolesta niiden tietojen pohjalta, mitkä pyydämme ilmoittautumisvaiheessa, joten näytteilleasettajillemme tästä ei koidu minkäänlaista ylimääräistä vaivaa, vaan kyse on puhtaasti lisäarvoa tuottavasta palvelusta.

Tutustumistarjous

Mikäli haluatte hyödyntää RecRight-rekrytointijärjestelmää myös muissa rekrytoinneissa tai haluatte julkaista Megatärskyillä useamman kuin yhden työpaikkailmoituksen, niin nyt kannattaa tarttua yhteistyökumppanimme tarjoamaan huikeaan kampanjatarjoukseen. RecRight tarjoaa asiakkaillemme järjestelmänsä käyttöön kolmen kuukauden ajaksi tutustumishintaan 290,00 € (norm. 435,00 €). Jotta tarjous olisi vieläkin houkuttelevampi, niin tarjoamme omasta puolestamme lisänäkyvyyttä tapahtumasivustolla Megatärskyjen ajaksi kaikille niille, jotka tarttuvat tarjoukseen.

Järjestelmän ominaisuuksiin pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa:

https://www.recright.com/fi/product/rekrytointijarjestelma/

Lisätietoja järjestelmästä ja kampanjatarjouksesta antavat:

Sami Sytelä, CEO @ Filysium Oy – sami.sytela@filysium.com
Riku Malkki, CEO @ RecRight – riku.malkki@recright.com

 

 

 

 

MessiLiven kautta messut välittyvät ympäri Suomen

Pohjois-Savon TE-toimisto on ollut tärkeä yhteistyökumppanimme jo useamman vuoden ajan. Ensi kevään osalta otamme kuitenkin merkittävän askeleen – tai ehkä pikemminkin ”digiloikan” – yhteistyössä eteenpäin, kun messut välitetään reaaliaikaisena verkkolähetyksenä ympäri maakunnan ja Suomen.

Reaaliaikaisen verkkolähetyksen mahdollistaa Pohjois-Savon TE-toimiston lanseeraama MessiLive.fi -palvelu. Palvelun kautta messuosallistuminen on mahdollista myös heille, jotka syystä tai toisesta eivät pääse osallistumaan fyysisesti messuille.

Lisätietoja MessiLive.fi -palvelusta osoitteessa www.messilive.fi.