Messuohjelma – Megatärskyt 2020

Messuohjelma

Näytteilleasettajien ja messuvieraiden keskinäinen kohtaaminen on luonnollisesti messujen pääantia. Tämän lisäksi messuilla tulee olemaan myös muuta ohjelmaa.

CV-piste

Kaipaavatko työnhaun asiakirjasi päivittämistä tai onko sinulla muuta kysyttävää työnhausta? Ei hätää! Messuilla sinulla on mahdollisuus keskustella työnhaustasi kokonaisvaltaisesti paikalla olevien asiantuntijoidemme kanssa.

Opiskelupaikka hakusessa?

Etkö ole vielä varma mille alalle haluaisit hakea tai haluatko yleisesti lisää tietoa eri mahdollisuuksista? Tule paikanpäälle keskustelemaan luottamuksellisesti tilanteestasi urasuunnitteluun erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Yrittäjyydestä kiinnostuneilla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet aloittavien yrittäjien tai yrittäjyyttä harkitsevien palveluun. Tervetuloa keskustelemaan!

Uskalla Yrittää -kilpailun Pohjois-Savon semifinaali

Uskalla Yrittää -finaali on Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä SM-kilpailu Pikkuyrittäjät ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmien yrityksille. Finaali on Suomen merkittävin vuosittainen nuorten yrittäjyyskilpailu ja se järjestetään Helsingissä 22.-23.4.2020.

Pohjois-Savon semifinaali järjestetään Kuopiossa 18.2.2020 osana Megatärskyjä. Semifinaalissa tulee kilpailemaan keskenään noin 20 eri tiimiä, joista voittajat pääsevät valtakunnalliseen finaaliin.

Lisätietoa kilpailusta löydät tapahtuman virallisilta sivuilta.

Tapahtuman juontaa Juha Jylhäsalmi