Messuohjelma – Megatärskyt

Messuohjelma

Näytteilleasettajien ja messuvieraiden keskinäinen kohtaaminen on luonnollisesti messujen pääantia. Tämän lisäksi messuilla tulee olemaan myös muuta ohjelmaa.

CV-piste

Kaipaavatko työnhaun asiakirjasi päivittämistä tai onko sinulla muuta kysyttävää työnhausta? Ei hätää! Messuilla sinulla on mahdollisuus keskustella työnhaustasi kokonaisvaltaisesti paikalla olevien asiantuntijoiden kanssa.

LinkedIn-työpajat

Työpajassa keskitytään LinkedIn-työkalun hyödyntämiseen työnhaussa. Opit laatimaan itsellesi ammattimaisen profiilin sekä verkostoitumisen salat.

Opiskelupaikka hakusessa?

Etkö ole vielä varma mille alalle haluaisit hakea tai haluatko yleisesti lisää tietoa eri mahdollisuuksista? Tule paikanpäälle keskustelemaan luottamuksellisesti tilanteestasi urasuunnitteluun erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Yrittäjyydestä kiinnostuneilla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet aloittavien yrittäjien tai yrittäjyyttä harkitsevien palveluun. Tervetuloa keskustelemaan!

Uskalla Yrittää -kilpailun Pohjois-Savon semifinaali

Uskalla Yrittää -finaali on Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä SM-kilpailu Pikkuyrittäjät ja Vuosi yrittäjänä -ohjelmien yrityksille. Finaali on Suomen merkittävin vuosittainen nuorten yrittäjyyskilpailu ja se järjestetään Helsingissä 22.-23.4.2020.

Pohjois-Savon semifinaali järjestetään Kuopiossa 18.2.2020 osana Megatärskyjä. Semifinaalissa tulee kilpailemaan keskenään noin 20 eri tiimiä, joista voittajat pääsevät valtakunnalliseen finaaliin.

Lisätietoa kilpailusta löydät tapahtuman virallisilta sivuilta.

MessiLive.fi -yrityshaastattelut

MessiLive.fi -liikkuva studio näkyy ja kuuluu Megatärskyt -tapahtumassa Kuopio-hallissa klo 12-16!

Tule mukaan kuulemaan lisää avoimista paikoista ja esittäytymään työnantajille paikan päälle!
Avoimista paikoista kertomassa ovat:

klo 12.15 Terrafame Oy
klo 13.00 H&M
klo 14.00 Puolustusvoimat
klo 15.00 PeeÄssä

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko Megatärskyt -tapahtumassa Kuopio-hallissa tai netissä www.MessiLive.fi , MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta. Voit myös seurata lähetyksiä livenä tai screeniltä paikan päällä joko TE-palvelut Messissä Kuopiossa (Kauppakeskus Apaja), IIsalmen Messissä (Karjalankatu 3) tai Varkauden Messissä (Wredenkatu 2).

Tapahtuman juontaa Juha Jylhäsalmi

Yhteistyössä