Brahea Palvelut Oy – Megatärskyt 2020

EU sosrahasto (002)

Brahea Palvelut Oy

Organisaatiokuvaus

Brahea Palvelut Oy on vakaavarainen, luotettava ja hyvämaineinen puhtaanapidon yritys Lieksassa. Tarjoamme palveluita myös Nurmeksessa, Juuassa ja Valtimolla. Yritys pitää tärkeänä työntekijöiden hyvinvointia. Työnantaja tarjoaa työntekijöille liikuntasalivuoroja ja ohjattua liikuntaa sekä edullista lomailua Kolilla.

Avoimet työpaikat

Brahea Palvelut Oy hakee (1) kotisiivoojaa. Hyödynnämme rekrytoinnissa mestari-kisälli-työvoimakoulutusta.

5T-Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja Tekijöille -hankkeen Koulutustehdas -malli antaa yrityksille mahdollisuuden kouluttaa sopivia henkilöitä yrityksen tulevaisuuden työvoimatarpeisiin. Koulutus tapahtuu pääosin yrityksen omissa tiloissa, oikeassa työympäristössä. Koulutus toteutetaan mestari-kisälli -toimintavan mukaisesti yrityksen työntekijän toimiessa työnohjaajana/mestarina. Koulutuksen avulla on tarkoitus siirtää työtehtävien vaatimaa ammattitaitoa tulevalle työntekijälle.

Työvoimakoulutuksen kuvaus

Haetaan siivoustyöhön yhtä (1) henkilöä mestari-kisälli periaatteella.

Työtehtävät

Työtehtävät ovat monipuolisia siivoustöitä, ja ne vaihtelevat työkohteista riippuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti koti-, toimisto -ja teollisuuskohteissa. Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset asiointipalvelut muun muassa kaupassa avustaminen.

Valitulta henkilöltä toivomme aitoa halua työskennellä alalla sekä taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt joustavasti työskentelemää yrityksen palveluaikoina klo 7.00 – 19.00 välillä. Tilanteen mukaan työtä on tarjolla myös viikonloppuisin. Työtä on alkuun vähintään 20h/vko, mutta mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa kokoaikaisesti. Tarjoamme vaihtelevan työn, jossa on mahdollisuus kehittyä ja opiskella alaa lisää esimerkiksi oppisopimuksen muodossa. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Aikataulu

Koulutuksen kesto 2-5 kk. Koulutus alkaa toukokuussa. Viimeinen hakupäivä on 24.2.2019.

Koulutuspaikka

Brahea Palvelut Oy:n asiakaskohteissa Lieksan alueella.

Koulutuksen toteutus

Koulutettava kulkee kouluttajan mukana tarvittavan ajan ja kouluttaja opastaa työhön liittyviä tehtäviä muun muassa aineiden sekä välineiden käyttämisen.

Tavoite

Kisällikoulutuksen tavoitteena on antaa riittävät valmiudet toimia Brahea Palvelut Oy:n siivoustehtävissä itsenäisesti. Koulutuksessa henkilö voi lisätä osaamistaan syventämällä tai laajentamalla ammattitaitoaan. Koulutuksessa opit siivoustyön erilaisia työvaiheita, asiakaslähtöistä työskentelyä ja työskentelemään erilaisissa työympäristöissä.

Kohderyhmä ja koulutukseen hakijat

Myös aiempi työkokemus alalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä sekä suomen kielen taitoa.

Työvoimakoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilölle.

Koulutukseen hakeutuminen

Kisällikoulutukseen hakeudutaan ottamalla yhteyttä 5T-Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja Tekijöille -hankkeeseen mahdollisimman pian henkilökohtaisen tapaamisen järjestämiseksi. Vapaamuotoinen hakemus ja CV liitteenä toimitetaan sähköpostitse satu.pehkonen@lieksankehitys.fi .

Hakemukset 24.2.2019 mennessä sähköpostilla

Lieksan Kehitys LieKe Oy, 5T-Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja Tekijöille -hanke

Satu Pehkonen, satu.pehkonen@lieksankehitys.fi

Valintamenettely

Lopullinen valinta koulutukseen tapahtuu hakemusten ja haastattelun perusteella, johon

Brahea Palvelut Oy:n edustajat osallistuvat.

Lisätietoja

Työtehtävästä: Brahea Palvelut Oy, Raija Pajamo p. 050 327 1418, raija.pajamo@braheapalvelut.fi  http://www.braheapalvelut.fi/

Koulutuksesta ja hakukelpoisuudesta: Lieksan Kehitys LieKe Oy, 5T-Tekemätöntä Työtä Tarjolla, Työpaikkoja Tekijöille -hanke

Satu Pehkonen p. 040 672 6999, satu.pehkonen@lieksankehitys.fi

Yhteystiedot

Brahea Palvelut Oy
Koulukatu 8
81700 Lieksa

http://www.braheapalvelut.fi

Chatissa paikalla:
klo. 11:00-16:00