Nuoret Yrittäjät – Megatärskyt 2020

Nuoret Yrittäjät

Nuoret Yrittäjät on yhteisö alle 35-vuotiaille yrittäjille ja  yrittäjyydestä kiinnostuneille. Yhdistämme nuoria yrittäjiä eri alueilta, taustoilta ja toimialoilta. Yhteisön kautta yrittäjät saavat vertaistukea, uusia kontakteja liiketoimintaan sekä konkreettista apua yrittämiseen. Nuoret Yrittäjät järjestävät lisäksi matalan kynnyksen tapahtumia eri puolella Suomea, joihin ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet.

Täyden hyödyn Nuorista Yrittäjistä saat liittymällä Suomen Yrittäjien jäseneksi joko yrittäjänä tai opiskelijana. Suomen Yrittäjien jäsenenä saat käyttöösi monipuoliset jäsenedut, joihin kuuluu esimerkiksi maksuton lakineuvontapalvelu ja asia- ja sopimuskirjapankki. Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi omat jäsenedut, tutustu niihin täällä.

Nuoret Yrittäjät on yhteisö, johon ovat tervetulleita myös yrittäjyydestä kiinnostuneet tai yritystoimintaa aloittelevat opiskelijat. Tarjoamme opiskelijalle tukea, työkalut ja valmiit verkostot yrittäjyyden alkutaipaleelle opintojen oheen.

Tiesitkö, että jo joka viides korkeakouluopiskelija pitää yrittäjyyttä todennäköisen urasuuntana tai että ammattiin opiskelevista puolet haluaisi toimia yrittäjänä?

 

Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyys

Opiskelijana täyden hyödyn toiminnastamme saat liittymällä Suomen Yrittäjien opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenenämme olet osa Nuorten Yrittäjien verkostoamme, johon kuuluu jo liki 10 000 alle 35-vuotiasta yrittäjäjärjestön jäsenyrittäjää.

  • Jäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.
  • Myös perusasteen oppilaat ovat tervetulleita opiskelijajäseniksi.
  • Jäseneksi voit liittyä, vaikka et vielä olisi perustanutkaan omaa yritystäsi.
  • Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kattavan etu- ja palvelupaketin, joka vauhdittaa yrittäjyyshaaveitasi opintojesi ohessa.
  • Opiskelijajäsenyys maksaa 20 € vuodessa.
  • Jäseneksi voit liittyä heti, sillä jäsenyys on voimassa rekisteröintipäivästä vuodeksi eteenpäin.
  • Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla varmistus sekä tekstiviestillä mobiilijäsenkortti matkapuhelimeesi.
  • Opiskelijajäsenyyden voi antaa myös lahjaksi tai stipendinä.